perjantai 24. huhtikuuta 2009

KAFKA vastaa uhkauksiin

KAFKA on vastaanottanut seuraavan sähköpostiviestin, jonka poikkeuksellisesti julkaisemme, ja vastaamme siihen julkisesti.

Terve natsit,

Väitteenne siitä, että me Cthulhun palvojat pyhitämme nekrofilian on valheellinen ja loukkaava. Kaikki meistä Cthulhun palvojista ei missään tapauksessa ole nekrofiilejä, vaikka sellaisiakin jäseniä olisi olemassa. Myöskin tiedot Abdul Alhazredin(kirottu olkoon hänen nimensä) harjoittamasta nekrofiliasta ovat tulkinnanvaraisia. Nekrofiliatulkinta on ilmiselvästi tarkoitushakuinen, ja uskontomme mustamaalaamiseen tarkoitettu. Myöskin väite siitä, että profeettamme olisi ollut muslimi, on meille loukkaava, vaikka se olisikin historiallisesti korrekti väite koskien aikaa ennen hänen profetiaalista kauttaan.

Myöskin väite siitä, että me kaikki loisimme verovaroilla ja ryöstelemme ohikulkijoita on valheellinen, vaikka sellainen geneettinen ominaisuus meillä Cthulhun kaukaisina jälkeläisinä olisikin. Olemme valmiita tekemään sivustostanne tutkintapyynnön vähemmistövaltuutetulle uskonrauhan loukkaamisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mikäli loukkaavaa kirjoitusta ei poisteta sivustoltanne 48 tunnin sisällä.

Yog-Soggoth! Hast'r! Ph-nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

Arvoisa nimettömäksi jäänyt kultisti. Tiedoitamme teille ja muillekin seuraavaa. Suomessa on voimassa niin sanottu perustuslaki, joka takaa mielipiteen- ja ilmaisunvapauden. Mikään laki - ei edes uskonrauhaa tai kansankiihotusta koskeva - ei ylitä perustuslakia. Myöskin EU:n perustuslaki, YK:n ihmisoikeuksien julistus ja EN:n ihmisoikeusasiakirja takaavat nämä oikeudet. Toivotamme Cthulhulle pikaista ateriaa.

KAFKA:lla on nyt oma Facebook-ryhmä. Kaikki kannattajat ovat tervetulleita jäseniksi.

Ei kommentteja: