torstai 16. huhtikuuta 2009

KAFKA perustamiskokous

KAFKA eli Kommunismin- ja Anarkisminvastainen Fasististen Kansalaisjärjestöjen Allianssi on päätetty perustaa Adolf Hitlerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta kuluvaa vuotta. Perustamiskokous on Tampereella.

KAFKA on syntynyt vastavoimaksi maassamme nousevaa stalinistista liikehdintää vastaan, jota edustaa räikeimmillään mm. järjestö nimeltä SAFKA ja sen puhemies muun stalinistidosentti. Vähemmässä määrin uutta stalinismia edustavat vakiintuneet puolueet ja valtamedia, jotka stalinistisin metodein pyrkivät tukahduttamaan fasistien osallistumisen julkiseen keskusteluun kiistämällä fasisteilta mielipiteen- ja sananvapauden ja muut ihmisoikeudet.

Järjestön tavoitteita ovat ihmisoikeuksien täydellinen toteutuminen Suomessa. Neuvostoliiton ja kommunismin kansanmurha- ja muiden rikosten esilletuonti, ja syyllisten saaminen vastuuseen teoistaan, sekä Neuvostoliiton perillisen Venäjän velvoittaminen korvaamaan ja korjaamaan tehdyt vääryydet. Neuvostoliiton miehittämien alueiden palauttaminen miehitysrikosten uhreille. Neuvostoliiton miehitetyille alueille asuttamien venäläisten palauttaminen Venäjälle. Kolmannen valtakunnan kunnian palauttaminen kumoamalla 2. Maailmansodan aikaiset ja sen jälkeiset propagandavalheet mm. Saksan sotasyyllisyyttä ja väitettyjä kansanmurhia koskien. Suomen ns. sotasyyllisten kunnian palauttaminen. Suomelle haitallisen maahanmuuton lakkauttaminen, ja olemassaolevien ei-toivottujen vähemmistöjen palauttaminen kotimaihinsa. Demokraattisen hallitusmuodon takaaminen. Suomen eroaminen EU:sta ja YK:sta. Suomenkielen palauttaminen ainoaksi viralliseksi kieleksi. Islamin, kommunismin, juutalaisuuden ja vapaamuurariuden kieltäminen demokratian ja ihmisoikeusten vastaisina ideologioina. Adolf Hitlerin kunnian palauttaminen Suomen itsenäisyyden takuumiehenä, ja Tampereen Lenin-museon muuttaminen Adolf Hitler -museoksi.

Järjestön toiminta on neuvoa-antava. Jäsenjärjestöt pitävät omat johtajansa, miehensä ja tunnuksensa. Kutsut perustamiskokoukseen on toimitettu asianomaisille ml. kaikki maamme uusnatsi- ja fasistipäälliköt. Perustamiskomitea on ehdottanut seuraavaa kokoonpanoa yhdistyksen hallituksen kokoonpanoksi:
Puheenjohtaja: Jussi Halla-Aho
Varapuheenjohtaja: Olavi Mäenpää
Toinen varapuheenjohtaja: Väinö Kuisma
Sihteeri: Teemu Lahtinen
Hallitus: Seppo Lehto, Olavi Koskela, Esa Taberman, Klaus von Grewendorp
Ikuinen johtaja(kunniapuheenjohtaja): Pekka Siitoin

Perustamiskokouksen päätöksistä tiedoitetaan tällä sivustolla. Perustamiskokouksen jälkeen osallistujille on tarjolla Tampereen Tykistökillan ja Pro Karelian elokuvanäytös The Soviet Story Hervannan Technopoliksessa, Hermiankatu 6 A, Tampere alkaen klo. 18:00. Tilaisuudessa keskustellaan myös KAFKA:n aloitteesta muuttaa Tampereen Lenin-museo Adolf Hitler -museoksi.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava läppä! Kai lähdette marssimaan vappuna?

Anonyymi kirjoitti...

Sottasepi-metodia näemmä käytetään taas?

http://www.tappis.0catch.com/sotkijat.htm

Anonyymi kirjoitti...

Hoh hoh! Ihan hauskaa. Mutta kuka on vastuussa? Panu? Sepi? Joku muu huumoriveikko? Aijai, Panu, tasosi on laskenut jos sinulta voi odottaa Sepi-tason huumoria!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava pläjäys, jäämme odottelemaan Kafkan ensimmäistä julkilausumaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko Kafkaan liittyä yksityishenkilönä vai täytyykö minun olla kansalaisjärjestö. Voin kyllä pukeutua kansalaisjärjestöksi, mikäli Kafkan säännöt niin vaativat.

Ehdotan seuraavan yleiskokouksen asialistalle blogin kuvapoliittista linjausta. Tätä foorumia seuraavat myös arkkivihollisemme 007-solu SAFKO-T (vaarallinen, varustautunut tuhovoimaisella nauru-aseella). Tämän ryhmittymän jäsenten lukutaidosta ei ole kirjallisia dokumentteja. Selkeällä kuvituksella he pystyisivät paremmin identifioimaan Kafkalaiset.

Ehdotan toistaiseksi Blogin oikean yläreunan tunnuskuvaksi seuraavaa:

http://naurunappula.com/kuvat/475391/Sieg_Fail

Anonyymi kirjoitti...

Korjaus: edellisessä viestissä oli kiusallinen kirjoitusvirhe. Arkkivihollisemme viita ja tikkari -osaston nimi on tietenkin SAFKA-T eikä suinkaan SAFKO-T. Virheellisesti mainittu SAFKO-T on Kafkan YYA-kumppani.

Lisäksi edellisestä viestistä oli menninkäinen vienyt muutaman kysymysmerkin ja lisännyt yleisiä kirjoitusvirheitä. Epäilen kommunistien sabotaashia.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen Antifarisealainen Komitea SAFKO irtisanoutuu kaikesta yhteistyöstä KAFKA:n sekä SAFKA:n kanssa. SAFKO sekä sen alajaostot eivät halua olla missään tekemisissä ääriainesten kanssa. SAFKO edustaa maailmankatsomusta, jossa yksikään kansa ei ole muiden yläpuolella.

Kuntavaali-, eduskunta- ja eurovaaliehdokas Seppo Lehto malliksi muillekin miten asioita pitää nostaa julkiseen keskusteluun nuolematta suvakkihorojen persettä kirjoitti...

Perkele sensuroitte kaiken olette tosi kepulikommareita

Seppo Lehto Tampere