tiistai 21. huhtikuuta 2009

KAFKA perustettu

KAFKA:n perustamiskokous Tampereella oli ennennäkemätön menestys. Moista yhtenäistä päättäväisyyttä ei olla ennen nähty Suomen fasistipiireissä. Kaikenlaiset keskinäiset nahistelut jätettiin toissijaisiksi, kun yhteisesti tiedostettiin isänmaan edun menevän kaiken edelle, ja edellyttävän isänmaallisilta tahoilta yhtenäistä rintamaa vihollista vastaan.

Historian siipien havina oli lähis korvin kuultavissa. Adolf Hitler, Pekka Siitoin ja muut kaatuneet marttyyrit olivat hengessä mukana siinä yhteishengessä, joka nyt valtaa meidän Suomi-fasistien sydämet. Tilaisuus aloitettiin vannomalla lippuvala uudelle KAFKA:n hakaristilipulle. Lippu pyhitettiin tarkoitusta varten lainatulla AKS:n lipulla.

Tilaisuudessa vallitsi suuri yksimielisyys, ja muun muassa seuraavia ikimuistoisia puheenvuoroja käytettiin:

"Meidän on tiedostettava, että maahanmuutto muodostuu ihmisistä. Emme voi olettaa, että jokainen Suomeen pyrkivä olisi Suomelle hyödyksi. Maahanmuutto muodostuu siis sekä toivotusta, että ei-toivotusta aineksesta. Tämä tosiasia on politiikassa syytä muistaa."

"Meidän pyhä kirjamme on Kalevala. Kannan sitä aina mukanani, ja se on tukenani niin vaikeina kuin hyvinäkin hetkinä. Luen nyt siitä taisteluunlähtöloitsun."

"Kyllä minä sano lähden siitä, että tänne ei tarvita beduiineja jostain kamelinpaskanuotiolta raiskaamaan meidän naisia ja lapsia. Minä vaikka omin käsin sano kuohitsen ne neekeriraiskaajat."

"Suuri unelma edellyttää suurta puhdistusta. Odotan sitä päivää kun kansanpetturit riippuvat yhdessä maailmanpankin edustajien kanssa hirrestä Turun Kauppatorilla."

"Inhat ryssäluteemme on ulostettava pyhiltä mailtamme: Karjalasta, Petsamosta, Sallasta ja Suomenlahden saarilta. Tarvittaessa vaikka Uralia myöten."

"Vihollisemme käyttävät preventiivisiä metodeja aatteemme mustamaalaamisen."

"En tiedä. Kysykää johtajalta."

"Järjestömme ei missään mielessä ole rasistinen. Taistelemme rasismia vastaan maahanmuuton rajoittamisella."

Hallituksen kokoonpanosta päätettiin yksimielisesti seuraavasti:
Puheenjohtaja: Jussi Halla-Aho
Varapuheenjohtaja: Olavi Mäenpää
Toinen varapuheenjohtaja: Väinö Kuisma
Sihteeri: Teemu Lahtinen
Hallitus: Seppo Lehto, Olavi Koskela, Esa Taberman, Klaus von Grewendorp, Pekka Kemppainen, Mikko Ellilä
Ikuinen johtaja(kunniapuheenjohtaja): Pekka Siitoin
Propagandapäällikkö: Pekka Kemppainen
Suomalais-ugrilaisen kulttuuriyhteistyön päällikkö: Panu Höglund
Yleisesikuntapäällikkö: Prikaatikenraali Mikko Rapo
Rotuhygieniaylilääkäri: Richard Hautala
Lisäksi valittiin viisi varajäsentä, sekä kolme salaista hallituksen jäsentä, jotka toimivat salaisissa tehtävissä korkeissa yhteiskunnallisissa asemissa.

Hyväksyttyjen yhteisöjäsenten lista on toistaiseksi epätäydellinen ja osittain salainen. Kansallinen Kokoomus rp:n hakemus hylättiin kommunismin harjoittamisen vuoksi. Perussuomalaiset rp. hyväksyttiin koeajalle.

Lisäksi päätettiin osallistua europarlamenttivaaleihin vähintään yhdellä omalla ehdokkaalla.

Tilaisuuden venymisen vuoksi elokuva The Soviet Story jäi näkemättä. Sturm-joukkomme kuitenkin hajottivat Hervannassa järjestetyn kommunistien ja islamistien joukkokokouksen, jossa vehkeiltiin totalitarismipyrkimyksillä demokraattista hallitusmuotoamme vastaan.

2 kommenttia:

Korvaus- ja totuusyhdistys: Moskovan oblasti maksakoon sotakorvauksia ja palauttakoon miehittämänsä alueet mm. eurooppalaisille kansoille ja valtioille Suomi Viro Saksa Puola Ukraina Georgia Japan kirjoitti...

Aurinko paistaa mutta Isä Aurinkoisen haamu on aikeissa jälleen tulla esiin kuin menneisyyden ruttoiset rotat keskuuteemme

Haluammeko todella mustan surman kommunismin saatanallisten valheiden levitä keskuuteemme?

Seppo Lehto Tampere

PS: Totuus maahanmuutosta, maahanmuutajista ja kommareista

Anonyymi kirjoitti...

Onks tää joku ylimittaseksi paisunu suoli24-läppä?