sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Reichsflugscheiben

KAFKA:n radioamatööri- ja esoteerisen filosofian osasto ovat yhteistyössä saavuttanut merkittävän tuloksen. Radioamatöörit ovat saanut yhteyden Kuun pimeälle puolelle heijastamalla radiosignaalit ohi kulkevasta asteroidista. Esoteerinen osasto ennusti tulevan yhteyden astrologisin keinoin. Esoteerinen osasto on myös pyrkinyt selvittämään saatujen viestien sisältöä, ja todennäköisimpänä vaihtoehtona on tällä hetkellä se, että Kuun pimeällä puolella on Saksan kansallissosialistien siirtokunta, joka pyrkii kommunikoimaan Maan fasistien ja natsien kanssa. Tähän asti yhteydet eivät ole onnistuneet yksinkertaisesti siitä syystä, että radioaallot eivät kulje Kuun läpi.

Kuun siirtokunta on teknologisessa kehityksessä paljon pidemmällä Maan kehitystä, sillä Kuussa kansallissosialistisen Saksan teknologinen kehitys ei loppunut 2. Maailmansodan päätyttyä. Viestin varsinaisena sisältönä on todennäköisesti koordinaatit vesistön pohjaan kätketylle sodanaikaiselle natsiufolle. Asia varmistuu kun olemme saaneet Yhdysvalloissa liikematkalla olevan alan kokemusta omaavan asiantuntijamme von Grewendorpin tulkitsemaan viestin. Rahoitus tulevaa tutkimusmatkaa varten natsiufon löytämiseksi on jo varmistettu. Vain siinä tapauksessa, että kätköpaikka on Neuschwabenlandissa, pitää meidän löytää lisärahoitusta. Tätä tarkoitusta varten kehoitamme kaikkia jäseniä ottamaan yhteyttä järjestön sihteeriin lahjoituksen tekemiseksi tutkimusmatkaa varten.

Ufoa tullaan käyttämään rauhanomaisiin tarkoituksiin, eli valkoisen ylivallan takaamiseksi koko maailmassa. Tämä takaa tuhatvuotisen rauhan maailmaan. Kuun natsit eivät kuitenkaan tule osallistumaan tulevaan taisteluun, sillä he ovat sitoutuneet olemaan auttamatta Maata Saksan kansan petettyä Johtajan häviämällä sodan. Kuun natsit palaavat vasta kun me fasistit olemme jälleen menestyksellämme osoittaneet olevamme Johtajan luottamuksen arvoisia.

Ei kommentteja: