lauantai 2. toukokuuta 2009

2. Maailmansota

Tässä KAFKA:n toimittama lyhyt neutraali katsaus 2. Maailmansodan historiaan. Nykyajan oppikirjoista luettava historia on ns. voittajien kirjoittamaa vääristeltyä sotapropagandan sävyttämää historiankirjoitusta.

2. Maailmansodan juonsi juurensa oikeastaan jo 1. Maailmansodasta. Saksa oli sodassa voittoisa, kun kommunistien ja juutalaisten muodostama sisäinen vihollinen nujersi Saksan sabotaasilla ja polittisella vehkeilyllä. Rintamalla odotettiin uutista sodan lopusta ja Saksan voitosta, kun yllättäen Saksa olikin hävinnyt sodan. Seurauksena oli ns. häpeärauha, joka vei Saksalta sen elinehdot ja kyvyn puolustaa itseään.

Sodan jälkeen saksaan muodostui ns. Weimarin Tasavalta, joka oli perinpohjin korruptoitunut. Juutalaiset olivat keränneet kullan ja muun arvo-omaisuuden luvaten maksaa myöhemmin reilun ylihinnan. Tämän jälkeen juutalaisten asiamies valtionvarainministeriössä käynnisti setelipainot, jolloin raha menetti arvonsa, ja juutalaisille kiinteän omaisuutensa myyneet saksalaiset saivat maksuksi vain arvotonta setelipaperia.

Juutalaiset olivat kaapanneet johtoasemat kulttuurissa, yliopistoissa ja valtion viroissa. Maa oli vajoamassa kommunismiin ja lopulliseen rappioon, kun kansan pelastajaksi nousi ennennäkemätön valtiomies Adolf Hitler. Hitler sai aikaan Saksan kansan pitkään yksimielisesti tahtoman tavoitteen - yhtenäisen Saksan. Häpeärauhan rajoitteet kumottiin, ja Saksassa alkoi ennennäkemättömän taloudellisen, tieteellisen ja kulttuurillisen kasvun kausi. Juutalaisten korruptiovalta kumottiin, ja saksalaista kulttuurielämää, yliopistoja ja valtiota johtivat jälleen saksalaiset.

Juutalaiset eivät kuitenkaan voineet sietää sitä, että he menettivät etuoikeutetun asemansa, joka mahdollisti heidän elää paksusti saksalaisten kustannuksella. Maailman juutalaiskongressi julisti avoimesti sodan Saksaa vastaan, mikä julkaistiin etusivun uutisena. Hitler oli noussut valtaan demokraattisesti vaaleilla. Juutalaiset kuitenkin nimittivät häntä valheellisessa propagandassaan diktaattoriksi. Juutalaiset mm. hyökkäsivat saksalaista demokratiaa vastaan polttamalla Saksan valtiopäivätalon, ja murhaamalla kansallissosialistisen puolueen aktivisteja.

Tiukassa juutalaisten kontrollissa olevat Iso-Britannia, Ranska ja Puola(ns. liittoutuneet) alkoivat vehkeilemään tuhotakseen Saksan. Saksa pyrki kuitenkin viimeiseen asti kaikin keinoin rauhaan, ja solmi jopa rauhaan tähtäävän sopimuksen Neuvostoliiton kanssa. Sopimuksen mukaan Saksa takaisi rauhan Puolan saksalaisalueilla, ja Neuvostoliitto tämän itäpuolella. Liittoutuneet tajusivat että tämä tuhoaisi heidän pyrkimyksensä sotaan, ja päättivät välittömästi aloittaa kavalan hyökkäyssodan Saksaa vastaan.

Elokuun loppupuolella 1939 Puola hyökkäsi Saksaan useiden divisioonien voimalla. Liittoutuneiden sotapropaganda valehteli Saksan hyökänneen Puolaan. Valheen perusteella Iso-Britannia ja Ranska julistivat sodan Saksaa vastaan. Liittoutuneet olivat kuitenkin aliarvioineet Saksan sotavoimat. Puola joutui puolustuskannalle ja menetti miehittämänsä saksalaisalueet Saksalle. Nämä alueet olivat alunperinkin Saksalle kuuluvia, mutta Puola miehitti niitä laittomasti. Neuvostoliitto rikkoi välittömästi tekemänsä sopimuksen, ja hyökkäsi Puolaan Puolan sotaonnen käännyttyä. Neuvostoliitto miehitti Puolan itäiset osat, ja toimitti kansanmurhan, jossa murhattiin mm. Katynin metsässä Puolan älymystö ja upseeristo. Liittoutuneiden valheellisen sotapropagandan mukaan murhat toteutti Saksa.

Neuvostoliitto miehitti myös Baltian maat ja hyökkäsi Suomea vastaan 30. marraskuuta 1939 aloittaen Talvisodan. Suomi torjui kuitenkin hyökkäyksen monikymmenkertaista ylivoimaa vastaan. Neuvostoliitto joutui tyytymään terroripommituksiin Suomen kaupunkeja vastaan. Neuvostoliitto onnistui kuitenkin miehittämään osa Karjalaa. Tappiosta kimpaantuneena Neuvostoliitto toimitti suomensukuisten kansanmurhan Baltiassa.

Liittoutuneiden hyökkäyssota ei tuottanut tulosta myöskään länsirintamalla, ja Iso-Britannian miehitysjoukot ajettiin mantereelta 1940. Myös Ranskan aggressio lyötiin, ja Ranska pakotettiin puolueettomaksi. Neuvostoliitto miehitti Romanian alueita, ja valmistautui hyökkäämään Saksaa vastaan.

1941 Saksa sai kuitenkin vihiä tulevasta hyökkäyksestä, ja käynnisti sotatoimet Neuvostoliiton aggression torjumiseksi ja rauhan takaamiseksi. Pian tämän jälkeen Neuvostoliitto hyökkäsi jälleen Suomea vastaan pommittaen Suomen kaupunkeja terroripommituksin ja käynnistäen merisodan Suomea vastaan. Suomi joutui jälleen puolustautumaan kommunistien hyökkäystä vastaan. Neuvostoliitto teki jo toisen kerran saman virheen Suomen osalta, ja ensimmäisen kerran Saksan osalta. Neuvostoliitto joutui puolustuskannalle. Miehitetty Karjala vapautettiin kommunistien hirmuvallasta. Saksa vapautti Ukrainan ja Baltian maat neuvostomiehityksestä. Tällöin Neuvostoliiton tekemät hirmutyöt paljastuivat maailmalle. Noin 10 miljoonaa ukrainalaista oli murhattu juutalaisten komissaarien toimittamassa kansanmurhassa. Liittoutuneiden propaganda kuitenkin valehteli tästäkin.

Yhdysvaltain kansan suuri enemmistö kannatti rauhaa, ja juutalaiset vehkeilivät kiivaasti saadakseen USA:n mukaan sotaan, ja saivat USA:n aloittamaan kauppasaarron Japania vastaan. Tämä oli käytännössä sodanjulistus. USA:n tiedustelu sai tietoonsa tulevan hyökkäyksen Pearl Harboriin, mutta piti tämän salassa, jotta hyökkäystä ei peruutettaisi, ja USA saataisiin näin lopullisesti mukaan sotaan. Hyökkäys toteutui, ja USA:n suuri yleisö nieli täydestä valheen, että kyseessä oli ollut yllätyshyökkäys, vaikka omat olivat uhranneet Pearl Harborin amerikkalaiset. Yhdysvallat aloitti myös julistamattoman merisodan Saksaa vastaan. Saksa ei voinut muuta kuin todeta olevansa sodassa Yhdysvaltoja vastaan, sillä Yhdysvallat kävi jo julistamatonta sotaa Saksaa vastaan.

Yhdysvaltain taloudellinen mahti käänsi sodan voimasuhteet, ja Suomi, Saksa ja Akselivaltiot joutuivat puolustuskannalle. Neuvostoliitto käytti surutta Suomea vastaan amerikkalaisia sotatarvikkeita, jotka oli tarkoitettu Saksaa vastaan. Suomen puolustus oli jo murtumassa kun Hitler suurena Suomen ystävänä pyyteettömästi lähetti Suomeen viljaa, moderneja aseita, ja ilmavoimia. Neuvostoliiton hyökkäyksen terä murtui, ja lopulta hyökkäys nujerrettiin kokonaan. Suomi sai tilaisuuden rauhaan pettäen samalla Saksalaiset aseveljensä. Tämä on ikuinen häpeätahra Suomen kunnialle.

Neuvostoliiton invaasio ylsi lopulta Saksaan asti, ja Neuvostoliitto käynnisti juutalaisen propagandistin Ilja Ehrenburgin puheella järjestelmällisen saksalaisten naisten ja tyttöjen raiskaukset. Italiassa Saksan laskuvarjojääkärit puolustivat Monte Cassinon kylää niin uhrautuvasti ja kiivaasti, että liittoutuneet lähettivät kostoksi neekeriyksikön joukkoraiskaamaan kaikki naiset ja tytöt kylässä. Itä-Eurooppa vajosi synkkään kommunismin orjuuteen. Liittoutuneet palopommittivat järjestelmällisesti siviilikohteita murhaten miljoonia saksalaissiviileitä. Miehitetyille alueille perustettiin keskitysleirejä, joilla juutalaiset leirinjohtajat murhasivat järjestelmällisesti miehitettyjen alueiden saksalaisia siviileitä.

Sotapropaganda ei päättynyt sodan loputtua, vaan jatkuu tänäkin päivänä. Murhattujen saksalaisten ruumiskasoja esitetään muka saksalaisten murhaamina juutalaisina. Neuvostoliiton hirmutekoja esitetään muka Saksalaisten tekeminä. Jo sodan aikana kaivettiin käyttöön vanha 1. Maailmansodan propagandatarina kuudesta miljoonasta murhatusta juutalaisesta. Juutalaisten väestötilastot eivät näytä kuuden miljoonan pudotusta. Sen sijaan kymmeniä miljoonia saksalaisia siviileitä murhattiin hyökkäyssodassa liittoutuneiden ja Neuvostoliiton toimesta. Kaikkien aikojen suurin valtiomies Adolf Hitler rakasti liikaa rauhaa. Hän valitsi aina rauhan sodan sijasta. Mikäli hän olisi taistellut aggressiivisesti saksan kansan vihollisia vastaan, olisi Eurooppa säästynyt 2. Maailmansodan katastrofilta, ja Eurooppa olisi noussut ennenäkemättömään tieteelliseen, teknologiseen ja kulttuurilliseen nousuun juutalaisen kommunismin pimeiden aikojen ja yhä jatkuvan juutalaisten kapitalismin korruptiovallan sijasta.

Me suomalaisina saamme olla ylpeitä siitä, että taistelimma oikeuden, totuuden ja hyvän voimien puolella pahuutta vastaan tässä eeppiset ja mystiset mitat ylittävässä taistelussa. Heinrich Himmler ei turhaan sanonut, että missä tahansa suomalainen SS-mies taisteli vihollista vastaan, oli vihollinen aina lyöty. Saksan Wehrmacht oli täydellinen ilmentymä sotilaskunniasta, oikeudenmukaisuudesta ja sotilastaidosta, ja mikäli mahdollista Waffen SS vielä ylitti tämän. Milloinkaan koskaan historiassa ei oltu nähty yhtä kunniakasta taistelua pahuuden voimia vastaan, eikä vastaavaa todennäköisesti koskaan nähdä. Me suomalaiset kansallissosialistit voimme vain ylpeinä kertoa omaavamme edes murto-osan siitä kunniasta, jonka Waffen SS tavoitti sodan aikana, sillä niin kauan kuin yksikään meistä elää, emme luovuta kansamme itsemääräämisoikeutta juutalaiselle kommunismille tai rahavallalle. Emme välitä juutalaisen vallan toimittamista mielipidevainoista, sillä sydämissämme virtaa sama veri joka sai SS-aseveljemme taistelemaan loppuun asti eurooppalaisen itsemääräämisoikeuden ja kansanvallan puolesta. Adolf Hitler on meidän ikuinen johtajamme, ja niin kauan kuin yhdenkin meistä sydän lyö, viitoittaa hänen oppinsa meitä kohti tuhatuvuotista rauhan kautta Euroopassa.

2 kommenttia:

Sven Laakso kirjoitti...

Kiitos tästä sunnuntaiaamun piristyksestä.

"niin kauan kuin yksikään meistä elää, emme luovuta kansamme itsemääräämisoikeutta juutalaiselle ... rahavallalle."

Ilmeisesti mille tahansa muulle rahavallalle kuitenkin luovutatte? Ainakaan sitä vastaan panemista ei paljon on näköpiirissä.

Raimo kirjoitti...

Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi."

Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

lyyxem.freehostia.com/teljo.htm


"Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia."

"Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan."

- Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

lyyxem.freehostia.com/1930.htm


Vuonna 1905 yleistä äänioikeutta vastusti "Huusis"-lehti. Linkissä Tuulispään pilapiirros.


Piikkilangalla aidattu koulu Espoossa talvella 1908

Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkoitti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

kemts.freehostia.com/1900-alku.htm