torstai 11. kesäkuuta 2009

Etsintäkuulutus

KAFKA vetoaa julkisuuteen Klaus von Grewendorpin tavoittamiseksi. Elintärkeä kommunikointimme Kuun pimeän puolen kanssa on viivästynyt, sillä von Grewendorpia ei ole tavoitettu.

Viimeisten tietojen mukaan hän on ollut Itämerelle johtamassa tutkimusmatkaa Neuvostoliittolaisen S-2 sukellusveneen paikantamiseksi. Tämä siis julkisuuteen annettujen tietojen perusteella. Sisäisten lähteittemme mukaan kyseessä on kuitenkin saksalainen huipputeknologiaa sisältävä vetyperoksidikäyttöinen U-luokan XXI-tyyppinen elektroboote-sukellusvene, joka saavutti ennennäkemättömiä vedenalaisia nopeuksia päihittäen jopa hävittäjät. Sukellusvene oli tiettävästi kultalastissa.

Tiedossamme on myös, että von Grewendorp on lähdössä mukaan tanskalaisten tutkimusmatkalle Pohjoisnavalle etsimään aukkoa onton Maapallon sisälle, jostä löytyisi arjalaisen rodun esi-isien asuinpaikka Atlantis. Tarkempia tietoja hankkeesta ei toistaiseksi ole.

Vetoamme von Grewendorpin sijainnista tietäviin tutkimusmatkailijamme löytämiseksi, tai sanan saattamiseksi hänelle, että KAFKA tarvitsee kipeästi hänen ammattitaitoaan.

Ei kommentteja: